Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az szabkam.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Hírek

1. oldal

Szeptember első napjaiban a kamaránkon belül működő Cukrász Mester Szakmai Tagozat tagjai, francia desszert továbbképzésen vettek részt az Észak-Kelet Magyarországi Cukrász Ipartestület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából. A rendezvény helyszínét a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Technikum biztosította.

Juhász Klára és Báthory Katalin "Masszázs a kozmetikai gyakorlatban" című könyvének elméleti és gyakorlati bemutatója, amely a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferenciatermében kerül megszervezésre.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara keretei között működő Cukrász Mester Szakmai Tagozat tagjai 2020. június 24-én az Avalon Parkban egy lenyűgöző szakmai napon vettek részt Miskolctapolcán.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara összevont Pincér és Szakács Mester Szakmai Tagozatai kihelyezett ülésének az újonnan nyitott Hunguest Hotel Sóstó adott otthont 2020. február 26-án.

Február 20. és 22. között Ausztriába látogatott el a kamara keretein belül működő Építészeti Mester Szakmai Tagozat. A három napos út során üzemlátogatáson és szakmai kiállításon vehettek részt a szakemberek.

Kétnapos szakmai programon vették részt a Cukrász Mester Szakmai Tagozat tagjai Budapesten.

2020. január 8-án a Cukrász Mester Szakmai tagozat tagjai évnyitó megbeszélésen vettek részt, ahol a tagok ötleteikkel, észrevételeikkel segítették a tagozat munkáját. Ennek eredményeképpen a tervek szerint számos szakmai programon vehetnek részt idén is a cukrász tagozat tagjai. Az első ilyen szakmai program a 2020-as évben a SIRHA rendezvény lesz.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Cukrász Mester Szakmai Tagozata harmadik alkalommal rendezi meg a tanulóversenyét, a III. Szabolcsi Cukrász Tanuló Kupát, 2020. március 11-én. A szervezők célja e verseny megszervezésével a magyar szakképzés színvonalának emelése mellett, a cukrász szakma társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, valamint a szakma népszerűsítése a pályaválasztás előtt álló tanulók körében.