A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett "Vendéglátás - fine dining étterem üzemeltetése falusi környezetben" című workshopra április 11-én került sor a Csűr a bisztróban Leveleken. Az esemény célja az volt, hogy lehetőséget biztosítson a térség vendéglátóipari tevékenységet folytató vállalkozásainak a tapasztalatcserére, az aktuális kihívások és lehetőségek megbeszélésére, valamint az új kapcsolatok kialakítására.
Az eseményen köszöntőt mondott Párkányiné Dr. Csurka Edina a kamara főtitkára, üdvözölve a résztvevőket és összefoglalva a workshop célját, napirendjét.
Elsőként Nesuta Marianna, a "Csűr A Bisztró" ügyvezetője osztotta meg tapasztalatait a fine dining étterem üzemeltetéséről falusi környezetben. Az előadás során bemutatta azokat a kihívásokat és sikertényezőket, amelyekkel szembesültek, és több hasznos tanácsot osztott meg a jelenlévő vállalkozóval.
Ezt követően Szilágyi-Bécsi Tímea, az INT-Solution képviseletében tartott előadást a "Jóból kiváló" témában, amelynek során az éttermek minőségmenedzsmentjének fontosságát és módszereit mutatta be.
Az ebédszünet után a résztvevők részt vettek egy kerekasztal beszélgetésen, amelynek témája a vendéglátás aktuális kihívásai és lehetőségei voltak. Ezen a fórumon a résztvevők megoszthatták tapasztalataikat, véleményüket és ötleteiket egymással.
Az esemény összességében lehetőséget teremtett Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye vendéglátóipari szereplőinek a kapcsolatépítésre és a tudás megosztására, valamint inspirációt nyújtott a jövőbeli fejlesztésekhez és együttműködésekhez. A "Vendéglátás Falusi Környezetben" workshop sikeresen hozzájárult az ágazat helyi fejlődéséhez, amely tovább erősítette a vendéglátásban résztvevő közösséget.