Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az szabkam.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

„Turizmus a Szamos partján” – Szakmai nap turisztikai vállalkozásoknak Géberjén szívében

2025. május 14.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt és vállalkozása képviselőit egy szakmai találkozóra, melynek célja a kapcsolatépítés, az együttműködések erősítése, valamint a térségi turizmus lehetőségeinek közös felfedezése.

 

A rendezvény a „Légy a vendégem” programsorozat következő állomása, amely a vármegye turisztikai potenciálját és az együttműködés lehetőségeit mutatja be különleges helyszíneken – ezúttal Géberjén szívében.

Az eseménynek otthont adó Matula Üdülőház 2015 óta várja vendégeit a Holt-Szamos partján fekvő, festői Géberjénben. A hagyományos szatmári építészeti stílusban, de 21. századi komforttal kialakított szálláshely kiváló példa a helyi értékekre építő, fenntartható turisztikai szolgáltatásra.

Időpont: 2025. május 24. (szombat) 12.00 – 20.00
Helyszín: Matula Üdülőház, 4754 Géberjén, Móricz Zsigmond utca 13.

Program:

12.00 – Érkezés, regisztráció, üdvözlőital
Ismerkedés a helyszínnel és a vendégekkel, kötetlen beszélgetés.

12.30 – 19.30 – Svédasztalos ételsor egész nap
Hagyományos szatmári ízek:

  • Tanyasi húsleves, gazdagon
  • Szatmári málékásás töltött káposzta
  • Disznótoros válogatás (sült kolbász, füstölt kolbász, májas hurka, véres hurka, szalonna)

14.00 – 15.00 – Élőzene: Acoustic Guitar Caffe
Country, ír és fingerstyle gitárzene – hangulatteremtés profi zenészek tolmácsolásában.

15.15 – 15.45 – Bemutatkozó beszélgetés és partnerségi lehetőségek
Rövid szakmai kerekasztal a turizmusban tevékenykedő vállalkozásokkal. Tapasztalatcsere, együttműködési lehetőségek.

16.00 – 17.00 – Élőzene: Christina Jákó & Virágh József (I. rész)
Jazz, latin és popdallamok 8 nyelven, 4 kontinensről.

17.00 – 17.30 – Gasztronómiai műhelytitkok
Helyi alapanyagok, hagyományos receptek újragondolva: beszélgetés a Matula gasztronómiai filozófiájáról.

18.00 – 19.00 – Élőzene: Christina Jákó & Virágh József (II. rész)
Folytatódik a hangulatos zenei utazás.

Egész nap – Vörösmarty Borlovagrend borterasza
Kóstolási lehetőség különleges borokból, pálinkákból és fröccsökből.

Szeretettel várjuk Önt és vállalkozása képviselőit, hogy közösen gondolkodjunk a térség turisztikai jövőjéről – egy élménydús nap keretében, ahol a természet, a gasztronómia és a szakmaiság találkozik!

Részvételi szándékát ITT jelezheti!

Kérdés esetén vagy további tájékoztatás céljából keresse bizalommal Jécsák Tibor kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Email: jecsak.tibor@szabkam.hu

Telefon: +36 30 334 6372

 

Projektazonosító: NGM_SZERZ/173/3/2024