Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az szabkam.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
bővebben
Elfogadom
AA

Cukrászati csodák napja a Szakmai Tagozattal

Szerző: DBA
2020. szeptember 03.

Szeptember első napjaiban a kamaránkon belül működő Cukrász Mester Szakmai Tagozat tagjai, francia desszert továbbképzésen vettek részt az Észak-Kelet Magyarországi Cukrász Ipartestület és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából. A rendezvény helyszínét a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Technikum biztosította.

A kétnapos szakmai programot Jakabfi Dávid tartotta, aki a program első részében saját könyvét mutatta be. A könyv olvasóinak beletekintést enged a szerző a szakmai tapasztalataiba és azon belül a nagy érdeklődést kiváltott francia cukrászatba, valamint a tányérdesszertek elkészítésébe az egyszerű desszertektől a cukrászdai kínálaton át a formatortákig. A program további részében Jakabfi Dávid az általa elmondott elméleti dolgokat a gyakorlatba is átültette, melyet a résztevők el is sajátítottak a kétnapos program keretén belül.