Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 November >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
202122232425
2627282930  

Magyar-kazah üzleti fórum és üzletember találkozó

2018. november 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Pénzügyminisztériummal és a Kazah-Magyar Üzleti Tanáccsal magyar-kazah üzleti fórumot és üzletember-találkozót szervez a kazah piac iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Sikeres volt a kamarai HR Klub első éve

2018. november 16.

2018-ban négy alkalommal találkoztak a HR Klub tagjai. Az ülések témái igen változatosak voltak, a szakmai jellegű előadások mellett kötetlen beszélgetésekre, valamint céglátogatás során jó gyakorlatok megismerésére is lehetősége volt a klubtagoknak.

dm START! Legyen a dm új beszállítója

2018. november 15.

A dm Kft. hazai vállalkozások támogatására termékpályázatot írt ki novemberben. A felhívásra a magyarországi piacon már fellelhető vagy röviddel bevezetés előtt álló termékekkel, márkákkal jelentkezhetnek magyar tulajdonú cégek, amelyek szépségápolási, háztartási-vegyi áru, és élelmiszeripari területeken egyedi, innovatív termékeket gyártanak. Pályázni 2019 januárjáig lehet, a kiválasztott termékek bekerülhetnek a dm polcaira.

 

Google Digitális Konzultáció - Alapképzés

2018. november 15.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot, amelynek 2018-ban a workahopok mellett gyakorlati kurzus is a része. Ehhez a programhoz csatlakozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is.

 

Átadták az Észak-Alföldi Innovációs díjakat

2018. november 12.

Az előző évek hagyományait követve idén is a Magyar Tudomány Ünnepének debreceni nyitóünnepségén kerültek átadásra az Észak-Alföldi Innovációs Díjak. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből a "Pro-Team" Nonrofit Kft. "Sous vide eljárással készült Le GourMate termékek a „Pro-Team” Nonprofit Kft. tiszalöki manufaktúra üzeméből" című pályázata nyerte el a kitüntetést.

Ismét találkoztak az Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai

2018. november 8.

Az építőipar szereplői számára is kellemes időjárást eredményező ősz végén ismét találkoztak a tagozat tagjai, hogy a következő időszak programjáról egyeztessenek. A tagozati ülésnek a Kovács Tüzép adott otthont.

Újra szakképzési konferencia a kamara szervezésében

2018. november 5.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ismét szakképzési konferenciát szervez Nyíregyházán. A konferenciára jelentkezését megteheti a program végén található linken.

Üzleti angol kommunikációs workshop-sorozat VIABIZ

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a VIABIZ Üzletfejlesztési Műhely szervezésében „BizAngol”elnevezéssel gyakorlat-orientált üzleti angol kommunikációs workshop-sorozat indul.

Szakmai rendezvény építőipari vállalkozások részére

2018. november 16.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tájékoztató előadást szervez, amelynek keretén belül az érdeklődő vállalkozások tájékoztatást kapnak a Teljesítésigazolási Szakértői Szerv munkatársától a TSZSZ működéséről, valamint hasznos tanácsokat hallhatnak arra vonatkozóan, hogy milyen lépéseket érdemes megtenni az építőipari elszámolási viták elkerülése érdekében.

Munkajogi előadás

2018. november 16.

Nagy érdeklődés fogadta a 2018. november 5-én, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett – „Munkajogi változások 2018-ban, különös tekintettel a munkaügyi hatósági ellenőrzésre, illetve a Munkajogi aktualitások a GDPR tükrében” címmel - dr. Orsós Éva munkajogi szakjogász által tartott tájékoztató előadást és személyes konzultációt.

Google Digitális Konzultáció - Haladó kurzus

2018. november 15.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében 2017-ben elindította a Digital Workshop országos programot, amelynek 2018-ban a workahopok mellett gyakorlati kurzus is a része. Ehhez a programhoz csatlakozott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is.

Sikeres kamarai szakképzési konferenciának adott otthont a Pangea Hotel

2018. november 13.

2018. november 12-én Sóstón, a nemrég megnyílt Pangea Hotel adott otthont a kamara szakképzési konferenciájának, mely az oktatási szintek és a generációk szakképzéssel való kapcsolatára fókuszált.

Kamaránkba látogatott az iráni nagykövet

2018. november 9.

A közelmúltban kamaránkba látogatott Rajabi Yazdi Gholamali, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi Nagykövete. A nagykövet és a Talebi Emran tanácsos első ízben tettek látogatást a szabolcsi megyeszékhelyen.

Mesteravató ünnepség és Mesterelnökök kinevezése a kamarában

2018. november 7.

2018. november 7-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mesteravató ünnepségén, tizenhárom szakmában vehettek át a szakmájukat elismerő 109 mesterlevelet az arra érdemesek, valamint ezzel egyidejűleg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kinevezett mestervizsga bizottsági elnökök is megkapták megbízatásukat a következő négy éves időszakra.

Munkajogi előadás

2018. október 24.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkajogi előadást szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség