Üdvözöljük a

Pályázati forrás mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 December >>
KeSzeCsüSzoVa
     12
3456789
101112131516
17181920212223
24252627282930
31      

Pályázati forrás mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

2018. augusztus 6.

A pályázat célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának javítása érdekében az – új munkahelyek létrehozását eredményező – munkahelyteremtő beruházások támogatása. A pályázat célja továbbá a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás, a helyi gazdaság megerősítése, valamint a foglalkoztatás bővítése a munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetű személyek foglalkoztatásának elősegítése által.

Támogatható tevékenységek:

  • új eszközök, gépek beszerzése
  • immateriális javak költségei,
  • ingatlan vásárlása
  • tárgyi eszközökhöz, épületekhez kapcsolódó bérleti díjak, lízing költségek,
  • új épület /épületrész felépítésével kapcsolatos építési költségek

A beruházásban érintett telephelyen legalább 2 fő, teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló számára kell új munkahelyet létesíteni. A pályázónak vállalnia kell a 2 éves folyamatos foglalkoztatási kötelezettséget, valamint a beruházással létrehozott kapacitásokat, szolgáltatásokat az eredeti foglalkoztatási célnak megfelelően a beruházás befejezésétől (üzembe helyezés időpontjától) számított 3 évig folyamatosan fenn kell tartani és működtetni.

 

A pályázatok benyújtása 2018. július 23-tól szeptember 10-ig lehetséges.

 

A pályázati felhívás teljes szövege, valamint a kapcsolódó mellékletek a www.kormany.hu oldalon, a mellékelt linken találhatóak.

 

Forrás: www.kormany.hu

Csatolt állományok:
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség