Üdvözöljük a

Országos Vállalkozói Mentorprogram Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyitórendezvény | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161719202122
23242526272829
30      

Országos Vállalkozói Mentorprogram Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyitórendezvény

2019. augusztus 26.

Útjára indul az Országos Vállalkozói Mentorprogram gyakorlati megvalósítása. A projekt helyi nyitórendezvényére 2019. szeptember 17-én kerül sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvényen a nagyvállalati beszállítói pozícióra, vagy nemzetközi piacra törekvő kis és közepes vállalkozások megismerkedhetnek a projekt során igénybe vehető szolgáltatásokkal és az őket támogató szakmai mentorokkal.

A projekt célja a kkv-k versenyképességének, hatékonyságának növelését szolgáló közvetett támogató eszközök, mint például személyes mentorálás, szakmai mentorálás, pénzügyi és vállalkozói szemléletformálás országos bevezetése. A Széchenyi 2020 program keretében 3,3 milliárd forint európai uniós támogatás segítségével 2020 végéig megvalósuló projektet (GINOP-1.1.2-VEKOP-17-2018-00001) az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, illetve a SEED Kisvállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal konzorciumi együttműködésben valósítja meg.

 

Az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretein belül a megyében 12 külpiacra törekvő, illetve 12 beszállítóvá válni kívánó kis- és középvállalkozás számára ingyenesen elérhetővé válik egy tapasztalt vállalkozások (mentorok) és független szakértők által biztosított világszínvonalú, minden szükséges szakterületet átfogó, naprakész tudásbázis és tapasztalati háttér. Ez pedig, a programnak szintén részét képező, akár mobilról is elérhető elektronikus tananyaggal és képzési rendszerrel együtt lehetővé teszi, hogy a programban részt vevő vállalkozások gyorsan és buktatók nélkül készüljenek fel a beszállítás és a nemzetközi piacok által támasztott kihívásokra.

 

Ha szeretne Ön is nemzetközi nagyvállalatok beszállítójává válni, vagy van olyan sikeres terméke, amellyel bár szeretné, de még sikerült szilárdan megvetnie a lábát külföldön, jöjjön el a program nyitórendezvényére és ismerje meg a részleteket is!

 

A rendezvény programja a mellékelt meghívóban olvasható.

 

A rendezvény helyszíne és időpontja

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

3. emeleti konferenciaterem

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

2019. szeptember 17. kedd, 10 óra

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, amelyet a lenti „Regisztráció” gombra kattintva lehet megtenni.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az Országos Vállalkozói Mentorprogrammal kapcsolatban részletes információt talál a vallalkozztudatosan.hu weboldalon, illetve személyesen, vagy telefonon a program megyei koordinátoránál.

 

Mónus Levente

Országos Vállalkozói Mentorprogram

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei programkoordinátor

Tel: +36-20-373-1483

E-mail: monus.levente@mkik.hu

Web: vallalkozztudatosan.hu

 

 

   

 

 

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség