Üdvözöljük a

MENTORIUS Tudás- és Képzőközpont - Út az alkotó tudáshoz ... | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Szeptember >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161719202122
23242526272829
30      

MENTORIUS Tudás- és Képzőközpont - Út az alkotó tudáshoz ...

2019. augusztus 23.

A MENTORIUS TUDÁS- ÉS KÉPZŐKÖZPONT révén a Miskolci Egyetem a vállalkozások, intézmények és egyének „tudásigényeire” korszerű, rugalmasan alakítható, sokoldalú „tudástermék-portfóliót”, képzéseket, szolgáltatásokat alakít ki hogy támogassa a műszaki, nyelvi, egészségügyi, társadalmi és üzleti kihívások megoldását, a versenyképesség, a siker elérését.

A képzések keretében a másoddiplomát adó szakirányú továbbképzésektől, a néhány hetes tanfolyamokon át az egy-kétnapos tréningig széles választékot kínál a képzőközpont. A képzési választék a www.mentorius.hu oldalon található, ahol nemcsak jelentkezni, de új képzési igényeket megfogalmazni is lehet.

 

A mellékelt tájékoztatóban az aktuális jelentkezésű, kiemelt képzések kerülnek bemutatásra, a klinikai kutatási munkatárs egészségügyi továbbképzés mellett:

  • műszaki és üzleti-közgazdasági diplomát adó szakirányú továbbképzések (Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista; Nemzetközi hegesztő szakmérnök; Hegesztett szerkezet tervezőmérnök; Abroncsgyártó technológia szakmérnök; Lean vezető; Mérnök-, Jogász-, Orvos és Gyógyszerész közgazdász; Humán Menedzsment; Business marketing szakközgazdász és specialista; Városmarketing szakközgazdász és specialista; Gasztronómiai szakközgazdász és specialista).
  • műszaki és üzleti-közgazdasági témájú rövid kurzusok, tréningek (Ellenállás hegesztő speciális tanfolyamok; Lemezalakító eljárások technológia és szerszámtervezése; PLC programozási tanfolyam; Nemzetközi piaci stratégia és marketing gyakorlat; Employer branding – munkaadói márkaépítés; Vezetői Akadémia; Coaching szemléletű vezetésfejlesztés; Innováció-versenyképesség-marketing stratégiai tréning; Marketingkutatás korszerű módszerei; Az online marketing tervezése és gyakorlata; Üzleti tervezés az alapoktól; Vállalati döntéstámogatás – haladó szintű Excel; Vállalati adminisztráció - alapszintű Excel).

A következő hónapokban további új

  • informatikai, ezen belül Microsoft és
  • számviteli kötelező továbbképzési és további aktuális témájú képzésekkel jelennek meg.

A MENTORIUS jelenleg is végez egy kutatást a felnőttképzési piaci igényekre vonatkozóan. A kérdőív kitöltésével Ön is elmondhatja a véleményét ITT !!!

Csatolt állományok:
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség