Üdvözöljük a

I. Szabolcsi Cukrász Kupa | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Augusztus >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
1920212223
24
25
262728293031 

I. Szabolcsi Cukrász Kupa

Szerző: Sütő Péter | 2018. április 25.

2018. április 25-én 8.00 órai kezdettel, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában, hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat az I. Szabolcsi Cukrász Kupát, melynek során a megye cukrász tanulói mérték össze a tudásukat tortadíszítésben.

A versenyzők két és fél órán keresztül díszíthették a hozott tortákat. Az eredményhirdetésre 11.00 órakor került sor- mely után a jelenlévők meg is kóstolhatták az elkészült remekműveket. A torták zsűrízését követően a legjobban teljesítő versenyzők elismerésben részesültek.

 

A zsűri tagjai a kamarán belüli Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai voltak, akik a szakmájukban rengeteg elismerést szereztek, ezáltal kellő példaképei lehetnek a jövő cukrászainak.

 

A versenyre összesen10 fő jelentkezett, akik 10. és 11. évfolyamos, illetve érettségi utáni képzésben részt vevő cukrász tanulók.

 

A verseny megrendezésében nyújtott segítségért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Nyíregyházi Szakképzési Centrumnak, akik a verseny helyszínét biztosították, valamint a szponzorainknak, akik nélkül a verseny nem jöhetett volna létre. Szponzoraink kivétel nélkül neves hazai alapanyag beszállítók.

 

I.Szabolcsi Cukrász Kupa díjazottai:

 

 1.  helyezett: Kézi Sára (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi      Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)

 

 2.  helyezett: Ignácz Regina Mária (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari,           Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)

 

3. helyezett: Reskó Andrea (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari,  Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)

 

Különdíjban részesült: Erdődi Emese (Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)

 

 

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak, és a verseny résztvevőinek!

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség