Üdvözöljük a

BI-KA Logisztika TSM roadshow – Nyíregyháza | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
202223242526
2728293031  

BI-KA Logisztika TSM roadshow – Nyíregyháza

2018. június 1.

Kamaránk a BI-KA Logisztika Kft-vel együttműködésben május 23-án a tengelysúlymárő rendszerről szervezett tájékoztató rendezvényt. A nyíregyházi rendezvény egy több helyszínből álló roadshow első állomása volt.

Az eseményen előadást tartott Dr. Katona Szabolcs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumból Innovációs és Technológiai Minisztériummá alakuló, a tengelysúmérő rendszerért felelős minisztérium főosztályvezető-helyettese, aki a június 1-i élesítés előtt első kézből, a legfrissebb információkat tudta átadni az érdeklődő piaci szereplőknek.

 

Az első előadást Becze László rendőr alezredes, a Szabolcs-megyei rendőr-kapitányság kiemelt fővizsgálójának balesetmegelőzéssel és biztonságos közlekedéssel kapcsolatos prezentációja követte, aki gyakorlati példákkal és megtörtént esetek tanulságaival hívta fel a közúti közlekedés veszélyeire a résztvevők figyelmét.

 

A rendezvényen megjelent érdeklődőknek lehetőségük nyílt kérdéseiket is feltenni az előadóknak, amely az élesítés előtt álló rendszerrel kapcsolatban sok, tapasztalaton alapuló tanulsággal szolgált az eseményen résztvevő fuvarozóknak, szállítmányozóknak, szakszervezeti tagoknak is.

 

A téma aktualitása és fontossága megkérdőjelezhetetlen, hiszen jelen pillanatban június 1-től objektív, élesített üzemmódban működő rendszer minden logisztikában érintett szereplőre hatással lesz. A BI-KA Logisztika Kft. ennek szellemében folytatta megkezdett roadshow-ját, május 30-án Törökbálinton, a következő állomás június 6-án, Nagykanizsa lesz.

 

A roadshow-val kapcsolatban bővebb információ kérhető a BI-KA Logiszika Kft. munkatársaitól az alábbi elérehtőségeken:

Telefon: +36 56 524 050
Email: info@bi-ka.hu

 

Forrás: BI-KA Logisztika Kft.

Kapcsolódó anyagok:
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség