Üdvözöljük a

EU SME Centre képzése - How to use WeChat to do business in China? | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

EU SME Centre képzése - How to use WeChat to do business in China?

2018. június 8.

Az EU SME Centre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagoaztával közösen képzést szervez "How to use WeChat to do business in China?” címmel. Az ingyenes képzés célja a WeChat, mint üzletkötési platform bemutatása. Ez a fajta eladás lehetővé teszi az európai kkv-k közvetlen termékértékesítését a kínai ügyfeleknek.

A közvetlen eladással nincs szükség kínai importőr cég bevonására az üzletkötéshez, sem leányvállalat vagy raktár létrehozására. A képzésen való részvétellel az érdeklődők megismerhetik a WeChat-ben rejlő lehetőségeket, annak költségeit, a működésének módját. 

 

A képzés programterve mellékelten olvasható. A rendezvény nyelve angol, tolmácsolást nem tudnak biztosítani a szervezők.

 

Időpont: 2018. június 19. (kedd), 13:00

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Ipakamara - Bank Center (1054 Budapest, Szabadság tér 7.)

Jelentkezési határidő: 2018. június 14. (csütörtök), 12:00 óra

 

A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: REGISZTRÁCIÓ

 

A jelentkezéskor előnyben részesülnek a Magyar-Kínai Tagozat tagvállalatai, számukra fenntartjuk az elsőbbségi bejelentkezés lehetőségét. Ezt követően csak a fennmaradó helyek függvényében van mód regisztrálni. Amennyiben regisztrált és mégsem tud eljönni az eseményre, kérjük ne felejtse el lemondani részvételét!

 

További információ:

Végvári Kristóf, nemzetközi referens

Telefon: 1/474-5106

E-mail: vegvari.kristof@mkik.hu

Csatolt állományok: