Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Beszállító keresés (fűrészüzemek) - vasúti fa keresztalj

2018. november 22.

A Párizsi Nagykövetség külgazdasági irodájának tájékoztatása szerint a francia INDIANA WOOD SERVICE cég magyarországi beszállítót keres (tölgyfa fűrészüzemek).

Magyar-kazah üzleti fórum és üzletember találkozó

2018. november 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Pénzügyminisztériummal és a Kazah-Magyar Üzleti Tanáccsal magyar-kazah üzleti fórumot és üzletember-találkozót szervez a kazah piac iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Kamaránkba látogatott az iráni nagykövet

2018. november 9.

A közelmúltban kamaránkba látogatott Rajabi Yazdi Gholamali, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi Nagykövete. A nagykövet és a Talebi Emran tanácsos első ízben tettek látogatást a szabolcsi megyeszékhelyen.

Osztrák Beszállítói Nap

2018. október 11.

Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya együttműködve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával Osztrák Beszállítói Napot szervez. A rendezvény előre kialakított időbeosztás alapján biztosít B2B tárgyalási lehetőséget a résztvevő osztrák cégekkel.

Üzleti delegáció Ororszországba

2018. szeptember 28.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozata üzleti delegációt szervez Permbe. Perm jelentős közigazgatási, ipari, tudományos és kulturális központja a régiónak. Diverzifikált gazdasági és közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, ami kulcsfontosságú Oroszország számára. A régió vezető iparágai: a gépipar, a vegyipar, illetve az üzemanyag- és a faipar. A kiutazás célja az aktuális piaci helyzet és az üzleti lehetőségek feltérképezése.

Kubai cég keres magyar exportőröket

2018. szeptember 10.

A havannai külgazdasági iroda tájékoztatása szerint a kubai MAPRINTER cég keres magyar exportcégeket a portfoliójukban felsorolt termékek behozatalára.

"TourEXPO" Turisztikai Kiállítás és Vásár

2018. szeptember 3.

2018. október 16-18 között Ukrajnában, Lembergben 19. alkalommal kerül megrendezésre a „TourEXPO” Nemzetközi turisztikai és vendéglátóipari kiállítás és vásár

Konzultáció Afrikáról - Fókuszban Angola és Kenya

2018. augusztus 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata az angolai és kenyai nagykövettel konzultációs rendezvényt szervez Budapesten. Az eseményen Magyarország nagykövetei adnak tájékoztatást az afrikai országok, kiemelten Angola és Kenya iránt érdeklődő vállalkozások számára a gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

Fókuszban a BREXIT

2018. november 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Fókuszban a BREXIT” címmel rendezvényt szervez.Az esemény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.

dm START! Legyen a dm új beszállítója

2018. november 15.

A dm Kft. hazai vállalkozások támogatására termékpályázatot írt ki novemberben. A felhívásra a magyarországi piacon már fellelhető vagy röviddel bevezetés előtt álló termékekkel, márkákkal jelentkezhetnek magyar tulajdonú cégek, amelyek szépségápolási, háztartási-vegyi áru, és élelmiszeripari területeken egyedi, innovatív termékeket gyártanak. Pályázni 2019 januárjáig lehet, a kiválasztott termékek bekerülhetnek a dm polcaira.

 

Magyar-belorusz gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2018. október 11.

A Magyar-Belorusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) 2018. november 5. és 7. között esedékes üléséhez kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-belorusz gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez Fehéroroszországban, Minszkben.

Magyar-Német Üzleti Fórum

2018. október 10.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti fórumot szervez. A rendezvény a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt hasznos információkat.

Exportfinanszírozási konzultáció

2018. szeptember 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az EXIM-mel együttműködve exportfinanszírozási konzultációt szervez. A konzultáció célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Üzleti delegáció Törökországba

2018. szeptember 5.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata 2018. október 16-19. között üzleti delegációt szervez Törökországba (Trabzonba és Isztambulba).

Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum

2018. augusztus 22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata ,,Magyar-Hubei Befektetési és Kereskedelmi Fórum’’ címmel konferenciát és B2B találkozót szervez. A rendezvény a Kína iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokról, az együttműködési lehetőségekről magyar cégek számára, valamint a CCPIT (China Council for the Promotion of International Trade) tevékenységéről