Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Részvételi lehetőség a Malajzia Tech Week-en az INPUT Program támogatásával

2019. április 9.

Az INPUT Program célja – többek között – az IKT szektorban működő vállalkozások nemzetközi piacra jutásának elősegítése. Jelen felhívás keretében az INPUT Program azoknak az inno-vállalkozásoknak kíván támogatást nyújtani, amelyek a Malaysia Tech Week 2019 eseményen szeretnének bemutatkozni és személyre szabott üzleti találkozókat folytatni potenciális vevőkkel, befektetőkkel.

Üzleti delegáció Kazahsztánba

2019. március 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - a Pénzügyminisztérium felkérésére - üzleti delegációt szervez a 2019. április 28-30. között megrendezésre kerülő Magyar-Kazah Stratégiai Tanács harmadik üléséhez kapcsolódóan. A kiutazás célja az aktuális piaci helyzet és az üzleti lehetőségek feltérképezése.

 

 

Francia luxuscikket gyártó vállalat alvállalkozót keres – Könnyűipar

2019. március 25.

Egy luxuscikkeket gyártó francia cég potenciális alvállalkozót keres Magyarországon.

BREXIT információk

2019. március 12.

Módosult a német csomagolási törvény - Csomagolóipari ágazat

2019. február 19.

Ezúton tájékoztatjuk az érintett vállalkozásokat, hogy a német csomagolási törvény (Verpackungsgesetz – VerpackG) módosításra került és 2019. január 1-el hatályba léptek a változtatások, melyek minden csomagolóanyag gyártóra és forgalmazóra vonatkoznak, akik Németországban forgalmaznak termékeket.

Üzleti delegáció Németországba

2019. február 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti delegációt szervez Németországba a Hannover Messe kiállításra. Németország Magyarország legfontosabb kereskedelmi partnere, a kétoldalú áruforgalom 2017-ben megközelítette a 53 milliárd eurót.

Törökországi beszállítói vásárok

2019. február 1.

Törökország budapesti nagykövetsége közzétette a 2019. első negyedévében, Törökországban megrendezésre kerülő beszálíltói vásárok listáját. Az érdeklődő cégek képviselőinek (cégenként maximum 1 fő) szállását és a helyi transzfer költségeit a török kormány finanszírozza.

Üzleti delegáció Izraelbe

2019. április 11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. május 26-29. között üzleti delegációt szervez Izraelbe. A kiutazás célja hazánk és Izrael vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása elsősorban az innováció területén, valamint a  New Tech 2019 Kiállításon való részvétel.

Magyar-bolgár üzleti fórum

2019. április 4.

2019. április 15-én magyar-bolgár üzleti fórum és üzletember-találkozó kerül megrendezésre a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. szervezésében, a Magyar-Bolgár Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) második ülésének keretében.

Magyar-török üzletember találkozó

2019. március 27.

A Kelet Fekete-tengeri Exportőrök Szövetsége építőipari delegációjának magyarországi látogatása alkalmából magyar-török üzletember-találkozóra kerül sor.

Portugália - az üzleti lehetőségek kapuja

2019. március 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) "Portugália – az üzleti lehetőségek kapuja" címmel workshop-ot és konzultációt szervez a Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Kóser zöldség- és gyümölcs exportlehetőség Izraelbe

2019. február 21.

Az izraeli Haim Paskovich & Sons Ltd. magyar fagyasztott zöldség- és gyümölcs beszállítót keres összesen 3400 tonna éves mennyiségre. A termékek a legmagasabb kóser minősítést kell, hogy megkapják.

Konzultáció a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről

2019. február 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata konzultációt szervez a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről. A programon részt vesz Mátis Viktor Magyarország ankarai nagykövete, valamint Hendrich Balázs isztambuli főkonzul.

Szakmai út Németországba

2019. február 15.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szakmai utat szervez Németországba, a berlini székhelyű energiewaechter GmbH-val együttműködésben vállalatvezetők, energetikusok,valamint illetékes szakmai szervezetek képviselői számára.