Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Konzultáció a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről

2019. február 18.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata konzultációt szervez a török gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségekről. A programon részt vesz Mátis Viktor Magyarország ankarai nagykövete, valamint Hendrich Balázs isztambuli főkonzul.

Szakmai út Németországba

2019. február 15.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szakmai utat szervez Németországba, a berlini székhelyű energiewaechter GmbH-val együttműködésben vállalatvezetők, energetikusok,valamint illetékes szakmai szervezetek képviselői számára.

EU-s pályázati lehetőség ázsiai piacra lépést segítő üzleti missziókban való részvételre

2019. január 18.

Az Európai Bizottság szervezésében és finanszírozásával 2016-2020 között megvalósuló ’EU Business Avenues in South East Asia’ elnevezésű programsorozat 2019-ban is több üzleti missziót szervez a dél-kelet ázsiai térségbe, alkalmanként kb. 50 db európai uniós cég részvételével.

Felhívás az ENSZ-EU közbeszerzési fórumon való részvételre

2019. január 14.

Az EU-ENSZ Közbeszerzési Szemináriumot a New York-i Európai Közbeszerzési Fórum (EUPF) non-profit szervezet 2019-ben 16. alkalommal rendezi meg április 1-jén és 2-án New Yorkban. A program célja, hogy az ENSZ beszállítóvá válni kívánó cégek információt kapjanak a pályázati kiírásokról, tárgyaljanak az ENSZ szakosított szerveinek közbeszerzési illetékeseivel, meghallgathassák beszállítói igényeiket, valamint találkozhassanak olyan vállalatokkal, amelyek már rendelkeznek ENSZ beszállítói tapasztalattal.

Francia partnerkeresés - műanyagcsúszda-gyártó cégek /2018. december/

2018. december 11.

Magyarország Párizsi Nagykövetségtől érkezett tájékoztatás szerint a Sarl ATHALIA francia cég magyarországi műanyagcsúszda-gyártó cégeket keres.

Fókuszban a BREXIT

2018. november 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara "Fókuszban a BREXIT” címmel rendezvényt szervez.Az esemény a BREXIT tárgyalások alakulása, valamint a BREXIT következményei iránt érdeklődő és az arra való felkészülésre törekvő vállalkozások számára kíván tájékoztatást nyújtani.

dm START! Legyen a dm új beszállítója

2018. november 15.

A dm Kft. hazai vállalkozások támogatására termékpályázatot írt ki novemberben. A felhívásra a magyarországi piacon már fellelhető vagy röviddel bevezetés előtt álló termékekkel, márkákkal jelentkezhetnek magyar tulajdonú cégek, amelyek szépségápolási, háztartási-vegyi áru, és élelmiszeripari területeken egyedi, innovatív termékeket gyártanak. Pályázni 2019 januárjáig lehet, a kiválasztott termékek bekerülhetnek a dm polcaira.

 

Magyar-belorusz gazdasági fórum és üzletember-találkozó

2018. október 11.

A Magyar-Belorusz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) 2018. november 5. és 7. között esedékes üléséhez kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-belorusz gazdasági fórumot és üzletember-találkozót szervez Fehéroroszországban, Minszkben.

Üzleti delegáció Németországba

2019. február 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata üzleti delegációt szervez Németországba a Hannover Messe kiállításra. Németország Magyarország legfontosabb kereskedelmi partnere, a kétoldalú áruforgalom 2017-ben megközelítette a 53 milliárd eurót.

Törökországi beszállítói vásárok

2019. február 1.

Törökország budapesti nagykövetsége közzétette a 2019. első negyedévében, Törökországban megrendezésre kerülő beszálíltói vásárok listáját. Az érdeklődő cégek képviselőinek (cégenként maximum 1 fő) szállását és a helyi transzfer költségeit a török kormány finanszírozza.

Üzleti delegáció Tajvanra

2019. január 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. március 25. és 30. között üzleti delegációt szervez Tajvanra a ,,2019 Smart City Summit & Expo’’ rendezvényhez kapcsolódóan.

Kiállítások és vásárok Kanadában - 2019

2019. január 14.

Mellékelten olvasható a 2019-ben, Kanadában megrendezésre kerülő kiállítások és vásárok listája, szektorok szeinti bontásban.

Beszállító keresés (fűrészüzemek) - vasúti fa keresztalj

2018. november 22.

A Párizsi Nagykövetség külgazdasági irodájának tájékoztatása szerint a francia INDIANA WOOD SERVICE cég magyarországi beszállítót keres (tölgyfa fűrészüzemek).

Magyar-kazah üzleti fórum és üzletember találkozó

2018. november 16.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Pénzügyminisztériummal és a Kazah-Magyar Üzleti Tanáccsal magyar-kazah üzleti fórumot és üzletember-találkozót szervez a kazah piac iránt érdeklődő vállalkozások számára.

Kamaránkba látogatott az iráni nagykövet

2018. november 9.

A közelmúltban kamaránkba látogatott Rajabi Yazdi Gholamali, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi Nagykövete. A nagykövet és a Talebi Emran tanácsos első ízben tettek látogatást a szabolcsi megyeszékhelyen.