Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Katarba (Doha)

2019. július 26.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Közel-Kelet és Észak-Afrika Tagozata üzleti delegációt szervez Dohába (Katar) 2019. november 4-8. között.

Az Európai Bizottság magyar KKV-t keres videók készítéséhez

2019. július 8.

Az Európai Bizottság riportok készítéséhez magyar cégeket keres. Céljuk az EU kereskedelempolitikájának eredményeit népszerűsíteni. A példákon keresztül szeretnék kommunikálni, hogy az EU külkereskedelmi politikája hogyan segíti a magyar cégeket (pl. vámok eltörlésével vagy az import-dömping megállításával vagy technikai segítséggel export vonatkozásában, stb).

Kínai delegáció a kamarában

2019. július 3.

Nagyné Varga Katalin főtitkár fogadta tegnap kamaránkban a Heilongjiang Kereskedelmi Kamara és Heilongjiang tartomány külgazdasági ügyekért felelős képviselőit. A delegáció a megyei önkormányzat vendégeként érkezett Nyíregyházára.

Részvételi lehetőség a Malajzia Tech Week-en az INPUT Program támogatásával

2019. április 9.

Az INPUT Program célja – többek között – az IKT szektorban működő vállalkozások nemzetközi piacra jutásának elősegítése. Jelen felhívás keretében az INPUT Program azoknak az inno-vállalkozásoknak kíván támogatást nyújtani, amelyek a Malaysia Tech Week 2019 eseményen szeretnének bemutatkozni és személyre szabott üzleti találkozókat folytatni potenciális vevőkkel, befektetőkkel.

Üzleti delegáció Kazahsztánba

2019. március 27.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - a Pénzügyminisztérium felkérésére - üzleti delegációt szervez a 2019. április 28-30. között megrendezésre kerülő Magyar-Kazah Stratégiai Tanács harmadik üléséhez kapcsolódóan. A kiutazás célja az aktuális piaci helyzet és az üzleti lehetőségek feltérképezése.

 

 

Francia luxuscikket gyártó vállalat alvállalkozót keres – Könnyűipar

2019. március 25.

Egy luxuscikkeket gyártó francia cég potenciális alvállalkozót keres Magyarországon.

BREXIT információk

2019. március 12.

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit

2019. július 17.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket egy új lehetőségre a Felső-Ausztria iránt érdeklődők számára. Felső-Ausztria egy új online platform révén még több üzletet vonz. A Roadmap2UpperAustria egy platform, amely a külföldi cégeket/szervezeteket támogatja a Felső-Ausztriába irányuló üzleti útjuk tervezésében és szervezésében.

Francia megkeresés - Egyedi tervezésű iparművészeti tárgyak gyártóját keressük

2019. július 8.

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarához érkezett megkeresés szerint egy francia megrendelő egyedi tervezésű iparművészeti tárgyak gyártóját keresi Magyarországon.

Izraeli partnerkeresések

2019. június 27.

Mellékelten olvashatóak az Izraeli Kereskedelmi Kamarák Szövetségétől és a Jeruzsálemi Kereskedelmi Kamarától érkezett partnerkeresések.

Üzleti delegáció Izraelbe

2019. április 11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019. május 26-29. között üzleti delegációt szervez Izraelbe. A kiutazás célja hazánk és Izrael vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása elsősorban az innováció területén, valamint a  New Tech 2019 Kiállításon való részvétel.

Magyar-bolgár üzleti fórum

2019. április 4.

2019. április 15-én magyar-bolgár üzleti fórum és üzletember-találkozó kerül megrendezésre a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. szervezésében, a Magyar-Bolgár Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) második ülésének keretében.

Magyar-török üzletember találkozó

2019. március 27.

A Kelet Fekete-tengeri Exportőrök Szövetsége építőipari delegációjának magyarországi látogatása alkalmából magyar-török üzletember-találkozóra kerül sor.

Portugália - az üzleti lehetőségek kapuja

2019. március 21.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) "Portugália – az üzleti lehetőségek kapuja" címmel workshop-ot és konzultációt szervez a Portugália és a portugál nyelvű országok iránt érdeklődő vállalkozások számára.