Üdvözöljük a

PowerUP! 2019 - Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

PowerUP! 2019 - Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye

2019. február 19.

2019-ben ötödik alkalommal indult útjára, az InnoEnergy szervezésében 24 ország részvételével Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp! A versenyre a cleantech-ágazatában tevékenykedő startup vállalkozások jelentkezését várják olyan projektötletekkel, amelyek – bármilyen módon – az energetikai szektorhoz köthetőek. 

Olyan projekteket is szívesen várnak a versenyre, amelyek levegőtisztaság, energiahatékonyság, energiatárolás, mobilitás, fűtés, körforgásos gazdaság terén fejlesztenek okos technológiákat.

 

Azok a vállalkozások, amelyek a következő fordulóba jutnak, részt vesznek egy bootcamp-en, mely során a fejleszthetik üzleti modelljeiket és előadói képességeiket. Ezt követően az országos döntőben mérik össze tudásukat az iparág és a potenciális befektetők képviselőiből álló nagyközönség előtt.

A hazai győztes meghívást kap a verseny nemzetközi nagydöntőjébe, Lengyelországba, ahol a pénzdíjakon túl bekerülhet az InnoEnergy akár 150.000 EUR befektetéssel együtt járó Highway® akcelerátor programjába.

 

A versenyben való részvételhez szükség van egy termékprototípusra, egy csapatra és a kitöltött jelentkezési lap egy példányának benyújtására.

 

Jelentkezési határidő: 2019. március 11.

 

Bővebb információ, valamint a pályázati űrlap a verseny weboldalán található: http://www.powerup.innoenergy.com

Kapcsolódó anyagok: