Üdvözöljük a

Pályázati Felhívás - Észak-Alföldi Innovációs Díj 2017 | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati Felhívás - Észak-Alföldi Innovációs Díj 2017

Szerző: Pusztai Nóra | 2017. szeptember 11.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése, amely:

-     termékfejlesztést,

-     technológiai fejlesztést,

-     informatikai rendszerfejlesztést,

-     szolgáltatásfejlesztést

valósított meg saját vagy állami finanszírozásban.

 

Pályázni lehet az utóbbi három évben végrehajtott sikeres innováció leírásával, képekkel, rajzokkal történő bemutatásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza.

 

A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).


A pályázatokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara címére (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.) kérjük benyújtani postán vagy személyesen.

A borítékra írják rá: 2017. évi Észak-Alföldi Innovációs Díj

 

Beadási határidő: 2017. október 6. (péntek)

 

A részletes pályázati felhívás, valamint a pályázati adatlap csatolva található.