Üdvözöljük a

Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Online konzultációval is kiegészül az Országos Innovációs Fórum

2019. március 1.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az innovációról folytatott országos konzultációt szeretné az érdekeltek lehető legszélesebb körére kiterjeszteni, ezért a március 6-án Budapesten záruló roadshow mellett online felmérést is indít a témában. A kérdőív 2019. február 28-tól március 12-ig érhető el az NKFI Hivatal honlapján.

Az online konzultáció az Országos Innovációs Fórum 2019. február 5. és március 6. között 25 helyszínen zajló rendezvénysorozatát egészíti ki. Célja, hogy a személyes konzultációkkal együtt megalapozza Magyarország újjászerveződő innovációs környezetét, valamint felmérje az igényeket és javaslatokat a megújuló KFI rendszerrel és pályázatokkal kapcsolatban. Az eredmények elemzésével és felhasználásával olyan pályázóbarát, szolgáltatásorientált rendszer hozható létre, amelyben a források a lehető legeredményesebben hasznosulnak, és amelyben a kutatóhelyek és a vállalkozások innovációs tevékenységei egymást erősítik.

 

A kérdőíves felmérésbe elsősorban azokat a kutatás-fejlesztésben és innovációban érintett szereplőket kívánjuk bevonni, akik a megyei eseményeken személyesen nem tudtak részt venni, de természetesen várjuk a rendezvények résztvevőinek további észrevételeit, javaslatait is. A válaszadás önkéntes és anonim, a kérdőív kitöltése 5-10 percet vesz igénybe. A válaszokat kizárólag az NKFI Hivatal belső adatbázisában rögzítjük, és a Hivatal tevékenységének elemzéséhez, valamint a 2019. évi pályázati portfólió kialakításához használjuk fel.

 

Az online kérdőív 2019. február 28. és március 12. között a www.orszagos-innovacios-forum.hu/kerdoiv címen érhető el.

 

Forrás: NKFIH