Üdvözöljük a

Ipar 4.0 - megoldásszállítói kérdőív | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ipar 4.0 - megoldásszállítói kérdőív

2019. január 21.

Az Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. és az IVSZ konzorciumi partnerségével megvalósuló, GINOP-1.1.3-16-2017-00001 Ipar 4.0 mintagyári projekt célja a magyarországi, feldolgozóiparban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások digitális transzformációjának, és az Ipar 4.0 termelési rendszerek térnyerésének elősegítése.

 

A projekt keretében az IVSZ közreműködésével kialakításra kerül egy online adatbázis formájába öntött kínálati kataszter, melyben olyan szolgáltatók, illetve megoldásszállítók részvételére számítanak a projektgazdák, akik rendelkeznek az Ipar 4.0 területén nyújtott szolgáltatásokkal, valamint ehhez kapcsolódó referenciákkal. A kataszter létrehozásának célja egy olyan nyilvános, kereshető, folyamatosan aktualizált adatbázis létrehozása, amely egyrészt hozzájárul az abban szereplő megoldásszállítók értékesítési és piacszerzési lehetőségeinek bővüléséhez, másrészt megnyitja az utat számukra, hogy a Mintagyári projekt célcsoportját képező feldolgozóipari vállalkozások beszállítóivá válhassanak.

 

Amennyiben vállalkozása/szervezete részese kíván lenni a kataszteri nyilvántartásnak, minél részletesebben válaszoljon a lenti online kérdőív kérdéseire. A kérdőív kitöltésével elkészül a vállalkozás/szervezet profilja, amelyen keresztül a potenciális vevőik megtalálhatják az Ön cégét és megoldásait. A jövőben a cég profilját szabadon frissíthetik, specifikálhatják és bővíthetik, így növelve láthatóságukat és értékesítési lehetőségeiket.

 

A nyilvántartásba történő felvétel térítésmentes, az az Ön részéről semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár.

 

A kérdőívet ide kattintva érheti el.

 

A kérdőívet kitöltők a kérdőívben megadott e-mail címen kapnak tájékoztatást a projekttel kapcsolatos fejleményekről és az adatbázis elérhetőségéről.

 

Köszönjük, hogy a kitöltéssel hozzájárul a kataszter létrehozásához!

 

IVSZ

Tel.: +36 1 266 6346

Irodai e-mail: i4kataszter@ivsz.hu