Üdvözöljük a

Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázati felhívás 2019. | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázati felhívás 2019.

2019. szeptember 11.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy az Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése, amely:

- termékfejlesztést,

- technológiai fejlesztést,

- informatikai rendszerfejlesztést,

- szolgáltatásfejlesztést

valósított meg saját vagy állami finanszírozásban.

 

Pályázni lehet az utóbbi három évben végrehajtott sikeres innováció leírásával, képekkel, rajzokkal történő bemutatásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza. A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).

 

A pályázatok benyújtásának helye, határideje

 

2019. október 11. (péntek) 12:00

Sz-Sz-B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

 

A pályázat eredményét az Innovációs Díj (kisplasztika és oklevél) átadásával a DAB elnöke és a kamarák elnökei közösen hirdetik ki, a Magyar Tudomány Napja alkalmából szervezett ünnepi ülésen.

 

A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető a 06 42 416 074-es telefonszámon vagy az info@szabkam.hu e-mail címen.

 

A pályázati útmutató és a pályázati adatlap a mellékletben elérhető.