Üdvözöljük a

Észak-Alföldi Innovációs Díj 2018 - Pályázati felhívás | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Észak-Alföldi Innovációs Díj 2018 - Pályázati felhívás

2018. szeptember 5.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot hirdet az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy az Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó olyan fejlesztő munka, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése, amely:

  • termékfejlesztést,
  • technológiai fejlesztést,
  • informatikai rendszerfejlesztést,
  • szolgáltatásfejlesztést

valósított meg saját vagy állami finanszírozásban. Pályázni lehet az utóbbi három évben végrehajtott sikeres innováció leírásával, képekkel, rajzokkal történő bemutatásával. A részletes formai követelményeket a pályázati útmutató tartalmazza.

 

A pályázatok elbírálását a DAB elnöke, a kamarák és az innovációs ügynökség véleményezése, illetve rangsorolása alapján végzi el, szakértők bevonásával (megyénként egy-egy díj kerül átadásra).

 

Beadási határidő: 2018. október 5. (péntek) 12:00

 

A pályázati anyagokat szabolcs megyei székhelyű vállalkozások esetében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara címére kell elküldeni - 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.