Üdvözöljük a

ENRICH in the USA - támogatás az amerikai piacra történő kijutáshoz | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

ENRICH in the USA - támogatás az amerikai piacra történő kijutáshoz

2018. március 13.

Az ENRICH in the USA hálózat (European Network of Research and Innovation Centres and Hubs, USA) célja, hogy az európai kutatásfejlesztés és innováció résztvevői számára amerikai együttműködési lehetőségeket biztosítson. A kezdeményezés elsősorban a tudományos és az innováció-alapú üzleti együttműködéseket támogatja rendezvények, üzleti utak, logisztikai és jogi támogatás, illetve irodai hely biztosítása által.

Az ENRICH kezdeményezés honlapján részletes információk találhatóak a programról, valamint az akutális pályázati kiírásokról.

 

Öt új kiírásra lehet pályázni az ENRICH in the USA hálózat oldalán. Európai kutatók és innovációs szakemberek, kutatóintézetek, start-upok, kis- és középvállalkozások kaphatnak támogatást az amerikai piacra történő kijutásban.

 

A projektekben Magyarországot a Regionális Információs és Fejlesztő Tudásközpont (RCISD) képviseli. Az RCISD szerepe, hogy tájékoztatást adjon a központok által kínált lehetőségekről, továbbá tréningeket és információs napokat tartson Magyarországon és a Duna-régióban.

 

Bővebb infomáció a program hazai kapcsolattartójától kérhető az alábbi elérhetőségen.

Dávid Ádám nemzetközi szakértő

adam.david@rcisd.eu

 

Forrás: RCISD