Üdvözöljük a

Be Smart startup verseny - pályázati felhívás | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Be Smart startup verseny - pályázati felhívás

2019. január 14.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány idén 9. alkalommal rendezi meg Be Smart versenyét, amelyen a legígéretesebb startupok értékes hazai és nemzetközi szereplési, valamint kapcsolatépítési lehetőségeket nyerhetnek.

A versenyen kiválasztott startupok részt vehetnek:

  • A dublini Futurscope-on, a tech világ egyik legdinamikusabban növekvő fórumán, 2019. március 28-án,
  • Bekerülhetnek a Rheinland Pitch on Danube április 3-i magyarországi elődöntőjébe, amelynek győztese egyenes ágon bejut Németország legnagyobb startup versenyének düsseldorfi döntőjébe.
  • A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány vezetése alatt álló Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar intézmények konzorciuma meghirdeti, a speciálisan szlovák és magyar startupok részére szervezett, Be Smart versenyt. A nyertes kiállítói lehetőséget kap a 2019. április 4-én a Bálnában megrendezésre kerülő Budapest Startup Fórumon, amely a think.BDPST kísérő rendezvénye, valamint kiállíthat és részt vehet versenyzőként a nemzetközi think. BDPST Start-up Expon.
  • A portugál piac iránt érdeklődők 2019. május 21-23. között a lisszaboni Smart Cities Summit-on kapnak bemutatkozási lehetőséget.

A versenyen való részvétel feltételei és jelentkezési határidők


A szervező partnerek olyan startupok jelentkezését várják, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás két fordulóban zajlik.


1. forduló: Írásbeli pályázatok benyújtásának határideje: 2019. január 28. (hétfő) 12:00
Az űrlap kitöltésével együtt egy angol nyelvű one-pagert és céges logót is várnak a lazok.andras@bvk.hu címre.
2. forduló: A második fordulóban a bíráló bizottság által kiválasztott startupok képviselői 3 perces angol nyelvű pitch-ek keretében mutatják be vállalkozásukat a zsűri előtt. A nyerteseket a verseny után írásban értesítik. A 2. forduló tervezett időpontja: 2019. február 5. (kedd)

 

További információ: Lázók András, telefon: 06-30-331-6574, e-mail: lazok.andras@bvk.hu

Kapcsolódó anyagok: