Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati felhívás a 2017. évi legjelentősebb innovációs teljesítmény elismerésére

2017. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve – 26. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj pályázati felhívás

2017. március 20.

A Magyar Formatervezési Tanács 2017-ben is meghirdette a Magyar Formatervezési Díj pályázatot és a Design Management Díj felhívást.

Innovációs díjat kapott a Panyolai Szilvórium Zrt.

2016. november 21.

Az elmúlt évek hagyományait követve idén is a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódóan kerültek átadásra az Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjak Debrecenben a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának székházában.

Innovációs Konferencia

2016. szeptember 30.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs konferenciát szervez a mikro-, kis- és középvállalkozások innovációs képességeik fejlesztése, ösztönzése céljából, „Az innováció, mint kitörési lehetőség” címmel.

Nemzetközi Innovációs Konferencia - A Duna medence környezeti kérdései

2015. október 6.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a BIOFIVE Zrt. közös szevezésében kerül megrendezésre "A Duna-medence környezeti kérdései" című konferencia. A rendezvény keretében arra a kérdésre keresik a szervezők a válaszokat, hogy milyen innovációk járulhatnak a Duna Régió Stratégia sikeres megvalósításához.

Új innovációs törvény 2015. január 1-től

2014. december 15.

Az Országgyűlés 2014. november 25-i ülésén fogadta el a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló 2014. évi LXXVI. törvényt, amely 2015. január 1-jével, pontosan tíz évvel az első innovációs törvény hatályba lépését követően fog annak a helyére lépni.

Innotrends Hungary 2014

2014. szeptember 3.

A hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, valamint a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása érdekében a Nemzeti Innovációs Hivatal második alkalommal szervezi meg 2014. október 16-17. között az INNOTRENDS HUNGARY 2014 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást.

Innovációs Díjazottak 2017 – Észak-Alföld

2017. november 7.

A hagyományokhoz híven idén is a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából kerültek átadásra az Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjak Debrecenben, a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Akadémiai Bizottságának székházában. A díjazottak a régió három kereskedelmi és iparkamarájának vezetőitől, az INNOVA Észak-Alföld Regionális Ügynökség igazgatójától, valamint az MTA DAB vezetőségétől vehették át az elismeréseket.

XXV. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás

2016. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány - a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen - a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanáccsal együttműködve - 25. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Női Innovátorok 2017. évi uniós díja

2016. október 18.

Az Európai Bizottság negyedik alkalommal hirdette meg a Női Innovátorok Európai Díját. A díjat az a négy vállalkozó hölgy kaphatja meg, aki kiemelkedő innovatív ötletét sikeresen piacra vitte.

Tájékoztató az innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról - Szakmai Fórum

2016. szeptember 16.

A kutatási, fejlesztési és innovációs célú hazai és uniós források felhasználásának szakpolitikai koordinációjáért felelős Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a polgármestereket, jegyzőket, közintézmények fenntartóit és gazdasági szakembereit, főépítészeket és Regionális Fejlesztési Ügynökségek szakembereit hívja és várja az „Épületek innovatív felújítására vonatkozó közbeszerzések hazai és nemzetközi lehetőségei” (PROBIS) elnevezésű európai uniós kezdeményezés Tájékoztató az innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról című szakmai fórumára  2016. szeptember 28-án.

 

 

Bay Innovation Days - Innovációs képzés

2015. október 16.

A Bay Zoltán Nonprofit Kft egy angol nyelvű képzést szervez Budapesten novemberben, amelynek a címe Bay Innovation Days. A nemzetközi képzés az innováció támogatásáról, az innovatív ötletekre épülő üzleti vállalkozások sikerre viteléről és az Európai Technológiai Intézet KIC hálózatai által nyújtott szolgáltatásokról és pénzügyi támogatásokról szól.

Befektető- és startupkereső rendezvény

2015. január 21.

A Piac és Profit Konferenciaközpont KKV Akadémia 2015-ös rendezvénysorozatának soron következő előadása a "Befektető és startupkereő - a tőkebevonás leghatékonyabb módszerei" című konferencia. Befektetők, startuppok, finanszírozással foglalkozók, sikersztorik főszereplői osztják meg tudásukat, tapasztalataikat a konferencia résztvevőivel.

Gábor Dénes-díj pályázati felhívás 2014

2014. szeptember 9.

A NOVOFER Alapítvány immár 26. alkalommal hirdeti meg a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását, mely az innovációs folyamantban alkotó módon résztvevő szakemberek fokozott erkölcsi elismerését célozza.