Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Magyar Innovációs Nagydíj - Pályázati felhívás

2018. november 21.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztériummal, az Agrárminisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve, 27. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

ENRICH in the USA - támogatás az amerikai piacra történő kijutáshoz

2018. március 13.

Az ENRICH in the USA hálózat (European Network of Research and Innovation Centres and Hubs, USA) célja, hogy az európai kutatásfejlesztés és innováció résztvevői számára amerikai együttműködési lehetőségeket biztosítson. A kezdeményezés elsősorban a tudományos és az innováció-alapú üzleti együttműködéseket támogatja rendezvények, üzleti utak, logisztikai és jogi támogatás, illetve irodai hely biztosítása által.

Innovációs Díjazottak 2017 – Észak-Alföld

2017. november 7.

A hagyományokhoz híven idén is a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából kerültek átadásra az Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjak Debrecenben, a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Akadémiai Bizottságának székházában. A díjazottak a régió három kereskedelmi és iparkamarájának vezetőitől, az INNOVA Észak-Alföld Regionális Ügynökség igazgatójától, valamint az MTA DAB vezetőségétől vehették át az elismeréseket.

XXV. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás

2016. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány - a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen - a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával és a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanáccsal együttműködve - 25. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Női Innovátorok 2017. évi uniós díja

2016. október 18.

Az Európai Bizottság negyedik alkalommal hirdette meg a Női Innovátorok Európai Díját. A díjat az a négy vállalkozó hölgy kaphatja meg, aki kiemelkedő innovatív ötletét sikeresen piacra vitte.

Tájékoztató az innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról - Szakmai Fórum

2016. szeptember 16.

A kutatási, fejlesztési és innovációs célú hazai és uniós források felhasználásának szakpolitikai koordinációjáért felelős Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a polgármestereket, jegyzőket, közintézmények fenntartóit és gazdasági szakembereit, főépítészeket és Regionális Fejlesztési Ügynökségek szakembereit hívja és várja az „Épületek innovatív felújítására vonatkozó közbeszerzések hazai és nemzetközi lehetőségei” (PROBIS) elnevezésű európai uniós kezdeményezés Tájékoztató az innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról című szakmai fórumára  2016. szeptember 28-án.

 

 

Bay Innovation Days - Innovációs képzés

2015. október 16.

A Bay Zoltán Nonprofit Kft egy angol nyelvű képzést szervez Budapesten novemberben, amelynek a címe Bay Innovation Days. A nemzetközi képzés az innováció támogatásáról, az innovatív ötletekre épülő üzleti vállalkozások sikerre viteléről és az Európai Technológiai Intézet KIC hálózatai által nyújtott szolgáltatásokról és pénzügyi támogatásokról szól.

Befektető- és startupkereső rendezvény

2015. január 21.

A Piac és Profit Konferenciaközpont KKV Akadémia 2015-ös rendezvénysorozatának soron következő előadása a "Befektető és startupkereő - a tőkebevonás leghatékonyabb módszerei" című konferencia. Befektetők, startuppok, finanszírozással foglalkozók, sikersztorik főszereplői osztják meg tudásukat, tapasztalataikat a konferencia résztvevőivel.

GÁBOR DÉNES-DÍJ 2018 /felterjesztési felhívás/

2018. augusztus 22.

A NOVOFER Alapítvány immár 30. alkalommal hirdeti meg a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását, mely az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő szakemberek (kutatók, fejlesztők, feltalálók, mérnökök, innovátorok) fokozott erkölcsi elismerését célozza.

Pályázati felhívás a 2017. évi legjelentősebb innovációs teljesítmény elismerésére

2017. november 28.

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen -– a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, a Földművelésügyi Minisztériummal, a Nemzetgazdasági Minisztériummal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalával együttműködve – 26. alkalommal hirdeti meg a MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj pályázati felhívás

2017. március 20.

A Magyar Formatervezési Tanács 2017-ben is meghirdette a Magyar Formatervezési Díj pályázatot és a Design Management Díj felhívást.

Innovációs díjat kapott a Panyolai Szilvórium Zrt.

2016. november 21.

Az elmúlt évek hagyományait követve idén is a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódóan kerültek átadásra az Észak-Alföldi Regionális Innovációs Díjak Debrecenben a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának székházában.

Innovációs Konferencia

2016. szeptember 30.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs konferenciát szervez a mikro-, kis- és középvállalkozások innovációs képességeik fejlesztése, ösztönzése céljából, „Az innováció, mint kitörési lehetőség” címmel.

Nemzetközi Innovációs Konferencia - A Duna medence környezeti kérdései

2015. október 6.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a BIOFIVE Zrt. közös szevezésében kerül megrendezésre "A Duna-medence környezeti kérdései" című konferencia. A rendezvény keretében arra a kérdésre keresik a szervezők a válaszokat, hogy milyen innovációk járulhatnak a Duna Régió Stratégia sikeres megvalósításához.