Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
 123456
78910111213
14151617181920
212224252627
28293031   

Kitüntetések és ünnepi hangulat a 2018. évi küldöttgyűlésen

2018. május 17.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018. május 17-én tartotta évértékelő küldöttgyűlését. Pekó László a kamara elnöke elmondta, hogy a megyei szervezet 2017-ben is eredményesen és költséghatékonyan gazdálkodott.

Szaktanárok üzemlátogatását támogatta a kamara

2018. május 17.

A kamara koordinációja mellett vehettek részt a Nyíregyházi Szakképzési Centrum két tagintézményének, a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Középiskolája és Kollégiumának, valamint a Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának szaktanárai azon az üzemlátogatáson, mely a Marso Kft. nyíregyházi központjában valósult meg május elején.

Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon

2018. május 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Orosz Tagozatának Paks Szekciója az „AtomBusiness.hu”-val közösen tájékoztató fórumot szervez „Az atomenergetikai ipar üzleti lehetőségei Magyarországon” címmel. A rendezvény célja a Paks 2 atomerőmű építési projekt iránt érdeklődő magyar vállalkozások részére releváns információk, tényleges tapasztalatok átadása a projektben érintett szereplők, valamint nemzetközileg elismert szakemberek által, ezzel is elősegítve a cégek felkészülését, közvetetten pedig a hazai beszállítói hányad növelését.

Fókuszban a generációváltás

2018. május 11.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködve a Familiaritas Zrt-vel "Fókuszban a generációvaltás" címmel rendezvényt szervez.

Generációk találkozása a munkahelyen

2018. május 9.

A kamarában márciusban megalakult HR klub következő ülésének témái a munkaerő-megtartás, valamint az X, Y és Z generációkkal kapcsolatos kérdések lesznek.

Tető alá került a kamarai támogatás

2018. május 7.

Kamarai támogatással épült fel egy szakmai stand a CONSTRUMA szakkiállításon.

Magyar-Afrikai Üzleti Szeminárium

2018. május 3.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Afrika Tagozata (AT)  Magyar-Afrikai Üzleti Szemináriumot szervez. Az esemény keretében bemutatásra kerülnek a relációt érintő lehetőségek, továbbá a Magyarországon tartózkodó afrikai országok nagykövetei adnak tájékoztatást Nigéria, Angola és Dél-Afrika gazdasági és üzleti környezetről, valamint a kereskedelmi és befektetési lehetőségekről.

 

Nagy sikerrel zárult a XI. Szakma Sztár Fesztivál

2018. április 26.

Április 25-én véget ért a XI. Szakma Sztár Fesztivál, ahol 236 tanuló mérhette össze tudását a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV), az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és a SkillsHungary nemzeti döntőben és bemutatón. A záróünnepség keretében 43 szakmában hirdették ki az első 3 helyezettet.

HR klub - generációs problémák a munkahelyen

2018. május 17.

Megtartotta második ülését a kamara HR klubja, melyen ismét egy, a munkaadók számára igen érdekes téma került terítékre.

Karriernapon a kamara

2018. május 15.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is részt vett kiállítóként a Nyíregyházi Egyetem 13. Karriernapján. 

Üzleti delegáció Montenegróba

2018. május 11.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Nyugat-balkáni Tagozata 2018. június 19-21. között üzleti delegációt szervez Montenegróba. A nyugat-balkáni országok közül Montenegró az egyik legvonzóbb befektetési célpont a befektető-barát üzleti környezetnek köszönhetően. A kiutazó üzleti delegáció célja az országok vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, új üzleti kapcsolatok kialakítása.

A kamara továbbra is segíti a pályaválasztás előtt álló általános iskolásokat

2018. május 9.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara továbbra is nagy hangsúlyt fektet a szakmaválasztás előtt álló általános iskolai tanulók tájékoztatására. Ennek apropóján 2018 első negyedévében is számos település általános iskolájában tartottak tájékoztatókat a kamara pályaorientációs tanácsadói.

Digitális Konzultáció Google Adwords - Analytics alapképzés Nyíregyháza

2018. május 7.

A Google Magyarország valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Google AdWords - Analytics alapképzést szervez.

Szakképzési hozzájárulás elszámolásának szabályai

2018. május 2.

A napokban tartott szakmai fórumot a Könyvelők klubja keretein belül a Szabolcs megyei kereskedelmi és iparkamara a témával kapcsolatban.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség