Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2019 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
1234567
891011121314
15161718192021
22
23
2425262728
293031    

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat!

2019. július 22.

 

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat! A pályázat kiírását az OFA Nonprofit Kft. az Országos Humánmenedzsment Egyesület XXIX. Országos HR konferenciáján és kiállításán jelentette be 2019. május 31-én, Siófokon.

 

Gábor Dénes Díj - 2019. évi felhívás

2019. július 11.

A NOVOFER Alapítvány idén is meghirdeti a Gábor Dénes-díj felterjesztési felhívását. A díj, melyet évente általában heten nyerhetnek el, az innovációs folyamatban alkotó módon résztvevő, a határainkon belül vagy kívül élő, kiemelkedő tudományos, kutatás-fejlesztési tevékenységet folytató magyar szakemberek fokozott erkölcsi elismerését szolgálja.

Az Európai Bizottság magyar KKV-t keres videók készítéséhez

2019. július 8.

Az Európai Bizottság riportok készítéséhez magyar cégeket keres. Céljuk az EU kereskedelempolitikájának eredményeit népszerűsíteni. A példákon keresztül szeretnék kommunikálni, hogy az EU külkereskedelmi politikája hogyan segíti a magyar cégeket (pl. vámok eltörlésével vagy az import-dömping megállításával vagy technikai segítséggel export vonatkozásában, stb).

Francia megkeresés - Egyedi tervezésű iparművészeti tárgyak gyártóját keressük

2019. július 8.

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarához érkezett megkeresés szerint egy francia megrendelő egyedi tervezésű iparművészeti tárgyak gyártóját keresi Magyarországon.

Szakmákkal ismerkednek a kamarai pályaorientációs táborokban

2019. július 2.

A szabolcs – szatmár- bereg megyei kamarai pályaorientációs tábor 2019. július 1 – 26 között zajlik a Kisvakond Táborban táborozó nyíregyházi és környékén élő gyerekek bevonásával.

Tanítsunk Magyarországért program

2019. július 2.

Dr. György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára mutatta be a Tanítsunk Magyarországért programot a kamarában megjelent vállalkozások képviselőinek.

Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeit és szolgáltatásait keresik

2019. június 20.

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk Nyíregyháza és térségéből.

Digitális járművezetői kártya

2019. június 17.

A fuvarozó vállalkozásokat érintő ún. második generációs tachográfkártyákkal kapcsolatban az alábbiakban olvasható a NIT (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete) és az MKFE (Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete) tájékoztatása.

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit

2019. július 17.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket egy új lehetőségre a Felső-Ausztria iránt érdeklődők számára. Felső-Ausztria egy új online platform révén még több üzletet vonz. A Roadmap2UpperAustria egy platform, amely a külföldi cégeket/szervezeteket támogatja a Felső-Ausztriába irányuló üzleti útjuk tervezésében és szervezésében.

INPUT PROGRAM - Startup verseny

2019. július 9.

Az INPUT program keretében egy színvonalas, nemzetközi startup verseny kerül megszervezésre idén szeptemberben, Budapesten.

Közbeszerzési felhívás

2019. július 8.

A Hajléktalanokért Közalapítvány közbeszerzési felhívást tett közzé az alábbi címmel: „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása (konzervbeszerzés) RSZTOP projekt keretében”.

Kínai delegáció a kamarában

2019. július 3.

Nagyné Varga Katalin főtitkár fogadta tegnap kamaránkban a Heilongjiang Kereskedelmi Kamara és Heilongjiang tartomány külgazdasági ügyekért felelős képviselőit. A delegáció a megyei önkormányzat vendégeként érkezett Nyíregyházára.

A turizmusé volt a főszerep a kamarában

2019. július 2.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen, a Modern Vállalkozások Programjának keretében rendezte meg Fókuszban a turizmus digitális adatszolgáltatás című rendezvényét.

Kérdőív a helyi termék fogyasztói szokásokról, fogyasztói igények feltárásáról

2019. június 20.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A nyári diákmunkához és a hőségriasztás alatti munkavégzéshez kapcsolódó összefoglaló

2019. június 17.

A nyári időszak beköszöntével néhány időszakos téma - így a hőségben történő munkavégzés és a diákmunka - aktuális lett. Ezen témákhoz kapcsolódva szeretnénk a vállalkozók figyelmébe ajánlani néhány tájékoztató anyagot.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség