Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Országos rendezvénynaptár

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021232425
262728    

Megyénkből 15 tanuló a válogatóban – SZKTV/OSZTV 2018.

2018. február 22.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzetgazdasági és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal karöltve hirdeti és szervezi meg az iskolarendszerű, nappali tagozatos, végzős diákok részére a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV) illetve az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV). 

Szakképzést érintő törvényi változások az idei évtől

2018. február 21.

A 2018. január 1-jén hatályba lépett, az alábbiakban részletezett szakképzést érintő törvényi változások továbbra is a duális szakképzési rendszer megerősítését és szélesebb tanulói, illetve vállalkozói körre való kiterjesztését szolgálják.

Az építésigazgatás útvesztőjében a Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai

2018. február 19.

A kamara keretén belül működő Építészeti Mester Szakmai Tagozat újabb szakmai ülésének adott otthont a kamara. A kizárólag a tagozat tagjainak meghirdetett eseményen az építésügy és építésfelügyelet aktuális kérdéseit beszélték meg a jelenlévők a meghívott előadókkal.

IDŐPONT VÁLTOZÁS! - Ausztrál külügyminiszteri találkozó

2018. február 14.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kerekasztal-megbeszélést szervez Julie Bishop, Ausztrália külügyminiszterének magyarországi látogatása alkalmábó.

Meghívó - Fodrász mester tagozat részére

2018. február 13.

MEGHÍVÓ

 

a

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 

 Szabolcs Kupa 2018 rendezvényére

Építőipari szakmai napon vehettek részt az Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai

2018. február 2.

A kamara keretén belül működő Építészeti Mester Szakmai Tagozat 2017. november 22-én alakult meg és 2018. február 02-án már az eslő szakmai napon vehettek részt a tagozatba belépett mesterek és gyakorlati oktatók. 

Exportfinanszírozási képzés

2018. január 31.

A nagy sikerre való tekintettel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ismételten megszervezi Exportfinanszírozási képzését az EXIM-mel együttműködve. A képzés célja, hogy hasznos és gyakorlati tudnivalókkal szolgáljon az exportáló vállalatok számára a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról.

Vállalkozásokat érintő jogszabályváltozások 2018-ban

2018. február 20.

Nagy érdeklődés fogadta 2018. február 5-én, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában megrendezett - Az adatvédelmi szabályozás változásai 2018-ban és Az elektronikus közbeszerzés bevezetése és várható hatásai címmel - dr. Bodó Gergely ügyvéd által tartott előadás.

HR Klub alakul a kamarában

2018. február 16.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara számos szolgáltatással próbálja meg a megyei vállalkozások munkáját segíteni. A kamara által nyújtott szolgáltatások egyike a szakmai tagozatok és klubok megalakítása, melynek köszönhetően kamaránk már jelenleg is több szakmai tagozatot, klubot működtet nagy sikerrel. A tagozatok munkájában résztvevő vállalkozások örömmel vették a tagozatok elindítására vonatkozó kamarai kezdeményezést, és az azóta eltelt időszak is azt igazolja, hogy a szakmai tagozatok rendkívül hasznosak a vállalkozások számára, nagyban hozzájárulnak mindennapi tevékenységük megkönnyítéséhez.

Kétnapos szakmai programon vettek részt a Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai

2018. február 13.

2018. február 7-én és 8-án a kamara keretében működő Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai kétnapos regionális szakkiállításon vettek részt Budapesten. A tagozat megtekintette a Pataki János emlékversenyt, melyen a versenyzők tortadíszítés és artisztika kategóriákban mérték össze tudásukat. 

Ép testben a Női Klub tagjai

2018. február 5.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Klubja megtartotta ez év első klubestjét, amelyen a klubtagok egy HANGFÜRDŐN vettek rész.

Kerekasztal megbeszélés a Kayseri Iparkamara üzleti delegációjának képviselőivel

2018. január 31.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Török Tagozata kerekasztal megbeszélést szervez a Kayseri Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából. A rendezvényen a résztvevő vállalkozások tájékoztatást kapnak Kayseri tartomány üzleti lehetőségeiről, továbbá a szervezők lehetőséget biztosítanak kötetlen üzleti tárgyalások folytatására a török cégek képviselőivel.

Országos küldöttgyűlés Budapesten

2018. január 31.

A digitális átalakulás, az ipar 4.0 a gazdasági növekedésben egyre nagyobb szerepet játszik – hangsúlyozta Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) rendkívüli küldöttgyűlésén, Budapesten.

Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség